We owe U our love of electronic music – този транспарант

...
We owe U our love of electronic music – този транспарант
Коментари Харесай

COCOON В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР – 3 ДЕКЕМВРИ

We owe U our love of electronic music – този транспарант беше обтегнат в средата на зала Фестивална на епичното празненство на  през ноември 2013 година.

 
-->


И този надпис разказва всичко. Още от онази ноемврийска сряда в същата зала през 1998, когато Свен Вет ни описа първата си приказка. Оттогава изминаха доста години, музиката и стиловете се сменяха, само че наличието на папа Свен e онази звезда, която постоянно сочи правилния път на всички, залутали се в необятното море от звуци. Той беше първият DJ, нарушил Британската надмощие на остров Ибиса точно с празненството си  в клуб Амнезия в понеделник. Първият актьор, който с авангардната си техно музика и с гостите на Cocoon промени целия музикален декор на „ белия “ остров вечно. Първият актьор, който в продължение на 17 часа, сменяйки три местоположения в Слънчев Бряг, държа родната аудитория „ на гребена на вълната “. 



Cocoon беше първият международен празненство франчайз, стъпил на сцената в България още през 2013 година Високите музикални стандарти, сложени от самия Свен Вет, в комбиниране с неповторимата сценография и видео оформление от влиятелната Португалска криейтив организация DubLab издигат цялостното преживяване на друго равнище.

Българската аудитория е първата в света, която ще се срещне с „ новия “ Cocoon на 3 декември в най-голямата зала на Интер Експо Център. Заедно с легендата Sven Vath зад пулта ще застанат Maurizio Schmitz, Gregor Tresher с първото си live осъществяване за България, както и  DJs, които ще открият и закрият 9-часовия маратон в декемврийската нощ.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР